Amsterdam en zijn kanalen

Head
Maisons
Pont
Vélos
Fleurs

Ga voor een mini-trip naar deze hippe stad!

Een bezoekje aan Amsterdam is niet te versmaden. Voor de 'hippe cultuurliefhebbers' zijn er tal van musea en tentoonstellingen. Zo is er het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Koninklijk Paleis op de Dam, het Anne Frank Huis, de Hermitage Amsterdam, … . Een beetje romantiek? Maak dan een boottochtje op de rivier en ontdek de oude gebouwen met de puntgevels. Ga vervolgens flaneren in de populaire Jordaanwijk met haar gezellige, intieme hoekjes, of in het charmante Oud-Zuid. Wie Amsterdam zegt, zegt natuurlijk fiets! Spring op uw stalen ros en ontdek de stad. Koop tulpenbollen op de Bloemensingel of bezoek een van de vele wereldberoemde coffee shops.

Nuttige informatie, klik hieronder... 

Goed om te weten

  • Thalys brengt u van 's ochtends tot 's avonds naar Amsterdam in 1u50. Vertrek vanuit Brussel of Antwerpen.
  • De stad biedt u niet minder dan 70 musea en attracties met de I Amsterdam City Card, alsook een boottochtje, een gratis ticket voor het openbaar vervoer en verschillende andere kortingen.
  • Wilt u zelf eens aan het roer staan? Geen probleem, u kunt een boot huren bij een van de verschillende huurbedrijven. Voor de kleinste modellen is geen vaarbewijs vereist. Bijvoorbeeld www.boaty.nl