Godeneiland Bali

Head
temples
Bains
Statuts
cascades

Een van de meest tot de verbeelding sprekende eilanden in Azië

Nu we opnieuw normaal kunnen reizen sta je misschien te popelen om naar een paradijselijke bestemming te gaan. Het tropische eiland Bali is een van de meest toegankelijke droomeilanden in Azië. De bestemming is maar zo groot als twee Belgische provincies, maar de verscheidenheid lijkt er eindeloos. Gaande van de boeiende cultuur en zijn unieke religie, tot een haast hypnotiserende natuur. Bovendien kan je er logeren in sublieme luxeresorts, van betaalbaar comfortabel tot het neusje van de zalm.

Goed om te weten

  • Bali is een heel kindvriendelijke bestemming, ideaal voor een eerste verwegreis met het ganse gezin. Een belevingsreis voor groot en klein die ongetwijfeld naar meer zal smaken.

  • Een eiland zo dromerig als Bali is de perfecte honeymoon-bestemming. Of wat denk je ervan je trouwgeloftes te vernieuwen tijdens een kleurrijke Balinese ceremonie?

  • Graag ook richting andere Indonesische eilanden? Bali is de ideale uitvalsbasis om te combineren met andere bijzondere eilanden zoals Java, Lombok, Borneo, Sumatra, Sulawesi …