Mauritius, veelzijdig droomeiland in de Indische Oceaan

Zet voet aan wal in het paradijs voor surfers, duikers, golfliefhebbers en actieve genieters

De uitgestrekte stranden, kokospalmen en ongerepte onderwaterwereld maken van Mauritius een blinkende parel in de Indische Oceaan. Tal van duik- en snorkelspots om honderden koraalsoorten en zeedieren te bewonderen, en ideale locaties om heerlijk te wind- en kitesurfen. Maar voorbij de gouden stranden toont het eiland zijn weelderige vegetatie en tropische bossen. Hier schuilt een groene wereld, klaar om ontdekt te worden.

Goed om te weten

  • Fan van golfen? Op leadingcourses.com, Europa’s grootste beoordelingssite voor golfbanen, is Mauritius een van de beste beoordeelde golfbestemmingen ter wereld.

  • Kristalblauwe lagunes, koraaleilandjes en ongerepte stranden … Je hebt niet veel fantasie nodig om je je bruiloft of honeymoon op Mauritius in te beelden. Wist je dat het eiland zelfs werd verkozen tot beste huwelijksbestemming in de Indische Oceaan?

  • De groene landgoederen en natuurreservaten van Mauritius openen meer en meer hun deuren. Vandaag beleef je er veel actie. Van recreatief wandelen, e-biken en paardrijden, tot canyoning en trailrunning. De prachtige, panoramische uitzichten krijg je er gratis bovenop.